Des de diferents municipis de la Ribera d’Ebre, s’han organitzat grups de dones cosidores per fer mascaretes i gorros, ho han fet per grups de WhatsApp on en cada poble participant tenen una coordinadora assessorada per sanitat,  el material per fer aquestes mascaretes i gorros l’han aportat desinteressadament totes les persones que han col·laborat tant en fer aquest material com les persones que no saben cosir i també han donat roba, seguint les instruccions de sanitat la roba es de cotó ( llençols, etc )  rentada a 60 graus i que les mateixes cosidores han rentat i planxat seguint el model que va facilitar sanitat, aquestes mascaretes no són per servei sanitari, es com una funda on els professionals sanitaris poden introduir una mascareta homologada per us sanitari i així poder allargar la durada de la mascareta d’us sanitari, el que fa estalviar mascaretes i protegir als nostres professionals sanitaris, a més des de varis centres homologats desinteressadament han esterilitzat aquestes mascaretes de cotó i gorros fets a casa.

Des del poble de Benissanet s’han entregat un total de 156 mascaretes de cotó i 35 gorros al Cap de Mora la Nova, la resta de mascaretes i gorros es repartiran a residencies per la gent gran.

Des de l’Ajuntament de Benissanet volem agrair a totes les persones que desinteressadament han volgut col·laborar i també donar les gràcies al nostre Agutzil Jose Marquez,  per anar a buscar les mascaretes a les cases de les cosidores, i també anar als pobles que han col·laborat en fer aquest material. Tot anirà bé! Queda’t a casa.