TOTS ELS DIES AMB RESERVA PRÈVIA!!!   TEL: 977407915

#LaRiberaenFlor en bicicleta

Us proposem conèixer el refugi antiaeri de la Font Gran de Benissanet, degustar els típics pastissets de la comarca i fer una passejada en bicicleta pels paisatges planers del poble per a contemplar la bellesa dels paisatges en flor. Tot això acompanyats de monitors i guies especialitzats i amb tot l’equipament necessari (casc, bicicleta de lloguer i assegurança).

Sortida en bicicleta des del Centre Cultural Artur Bladé (7 km d recorregut, 1 hora i 30 minuts)

Visita al Refugi antiaeri (1hora)

Preu per persona:

  • 17€ per persona sempre amb reserva prèvia, a partir de un grup de 10 persones el preu serà de 15€
  • Lloguer de carret per portar nens a la bici 15€ amb capacitat per 2 nens
  • Lloguer cadireta per nens 3€

Per a més informació i reserves: Rogles Aventura. Tel. 977 410 049 / 607 775 712 i Centre cultural Artur Bladé de Benissanet 977 407 915

#LaRiberaenFlor a peu

Us proposem conèixer els paisatges en flor de Benissanet a través d’una caminada guiada acompanyats d’autèntics coneixedors de la comarca. Es tracta d’una experiència que recorre les rutes de pagès i el Camí de Sirga.

Sortida des del Centre Cultural Artur Bladé. El recorregut és d’aproximadament 2,5 km amb una durada de menys d’una hora.

Cal fer reserva prèvia els dies programats o bé concertar-la en altres dies.

Preu per persona:

  • 4€
  • Grups preguntar preu.

Aquesta experiència també es pot combinar amb la visita al refugi antiaeri de Benissanet, la visita al castell i el Cap de Vila de Miravet o bé als espais de la batalla de l’Ebre.

Per a més informació i reserves: Tarvitur. Vicenç Ayan. Tel. 691 591 868 i Centre cultural Artur Bladé de Benissanet 977 407 915

#LaRiberaenFlor fent touring per la comarca

Una de les formes de gaudir de la floració a la Ribera d’Ebre és a través de rutes en cotxe o touring. En el mapa podeu visualitzar les carreteres i les pistes que permeten admirar els paisatges en flor de la comarca, així com també aquells punts que permeten observar les millors vistes panoràmiques. El mapa permet distingir les diferents zones de floració de la comarca en funció de l’espècie: l’ametller, el presseguer o el cirerer.

Podeu contemplar aquest espectacle resseguint les principals carreteres de la comarca amb vehicle, com ara la C-12, que creua de nord a sud la comarca; la C-44, que s’enfila vers la serra de Tivissa i Llaberia; la T-324, que uneix Móra d’Ebre amb Benissanet i Miravet, o desplaçant-vos fins al pla d’Ini de Flix, situat a la zona sud del gran meandre. En ruta per la comarca és altament recomanable aturar-se al jaciment ibèric del Castellet de Banyoles, des d’on s’observa la vista panoràmica més bonica de la Cubeta de Móra i on tota aquesta catifa queda als nostres peus. Per observar les vistes cal anar a peu fins al final del jaciment.

Mapa en PDF

Descobrint la Ribera d’Ebre

Sens dubte, amb aquest teló de fons, la primavera es converteix en una de les millors èpoques de l’any per gaudir la Ribera d’Ebre, ja sigui navegant pel riu Ebre amb piragua o caiac, tot resseguint el Camí de Sirga o GR-99 amb bicicleta o a peu, visitant viles medievals i castells templers, gaudint de la nostra gastronomia, connectant-vos amb la natura a la reserva natural de Sebes, un dels espais humits més importants de Catalunya, o bé enfilant-vos al capdamunt de les nostres muntanyes, autèntiques talaies de la vall de l’Ebre i el Camp de Tarragona. Veure més informació sobre les propostes de primavera. 

Galeria d’imatges sobre la floració a la Ribera d’Ebre.

més informació i contacte
telefon 977 401 851
correu turisme@riberaebre.org

Comparteix aquesta pàgina

contacte i ubicació

telefons 977407915
correu rmartinez@benissanet.cat